:: 講台討論區 ::

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4509|回復: 7

華英同學紓情區

關閉 [複製鏈接]
呢排e個論壇太多怨氣喇!所以在下(華英中學 form X class 2X no. XX)發張帖俾大家盡訴心中情,請多多支持在下啦!
爆埋你係邊個好唔好呀...
geo做得好.....我認為班友仔好白痴......無啦啦話人嫁唔出......係無理中傷人地既幼稚行為........如果有人知道個幾個友仔係咩人......就告比dc.....等佢地記十億個大過...

(p.s. geo去我個bbs亞)
geo:

我個bbs:
rate.freeforum.hk
原帖由 handsome 於 2007-10-8 23:00 發表
geo做得好.....我認為班友仔好白痴......無啦啦話人嫁唔出......係無理中傷人地既幼稚行為........如果有人知道個幾個友仔係咩人......就告比dc.....等佢地記十億個大過...

你咪告DC啦,係真係假佢地都心照啦!同埋你告唔入我.就算告佢地知道都唔會理.
加上你讀左兩年,第時大把比你受!
唔好無聊,十億個大過你成世都數唔哂
我話比你聽,DC唔係大哂,佢地無得隻手遮天嫁!
原帖由 handsome 於 2007-10-8 23:00 發表

件事弄大了﹐只會對何小X不利﹐她都不想會丟盡面子的﹗
DC唔係大哂,唔通係你咩難道~~~
根本佢自己就係變態,Geody 你終站做番一D係男仔做既野!!(不過改變唔到你係女仔既Fact)