:: 講台討論區 ::

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4708|回復: 7

講足四個鐘

Net bugs 同小王你倆由七講到十一,真係勁喎!
我諗只有一個DJ勁過你地,就係死佈熱線潘紹聰啦,佢可以由二點做到第二朝六點!

[ Last edited by 昂撚所長 on 2005-11-7 at 10:43 AM ]

講足四個鐘

其實(長期糧尾)依家仲係未成形, 即係人腳方面仲籌謀緊, 但要試效果, 所以netbugs要頂住先, 我會長駐. 問題係你地buy唔buy呢種形式節目, 聽過不妨比D意見, 未聽快去BT啦.
該用戶已被刪除
Originally posted by Guest from 65.94.105.x at 2005-11-8 01:05:

昂撚所長 can you please put the archives somewhere?  I cannot BT but I want to listen...

Directlink is available. Please check the thread.
該用戶已被刪除
該用戶已被刪除
呢個係(長糧)beta版 28Oct 0既 archive,THX.
http://listen.talkonly.net/LONG/LONG-20051028/
該用戶已被刪除